Oosteinderweg 404

Geplaatst door op dec 27, 2014 |


Agendapunt 5 van de oordeelsvormende raadsvergadering d.d. 03-07-2014 Oosteinderweg 404
Ja zoals gewoonlijk zijn wij wezen kijken. Daarbij viel mij het op dat er op dat moment een graafmachine/shovel stond. Uit de stukken kon ik niet op maken of er toestemming was gegeven om te slopen. Dit heb ik gevraagd aan het college en daar werd mij uitleg gegeven dat er geen vergunning meer nodig was, maar alleen een melding. Ik zal eerlijk zijn lessen inzake de WABO en de BOR waren niet mijn favoriete vakken. Wel wist ik dat waar je vroeger het stuk voor stuk moest doen het nu in een pakketje zat. Vandaar mijn vraag.

Nu breekt mijn klomp. Een stuk wat niet bij Ibabs er bij stond, wordt nu er wel bij gezet. Namelijk de sloopmelding. Op deze werkwijze kom ik later terug.

Wij hebben met het bouwen van deze woning geen probleem. Alleen hebben wij wel wat kanttekeningen. In dit dossier treffen wij een besluit inzake hogere geluidsbelasting. In het dossier Oosteinderweg 232, op 15 mei behandeld, zat die niet. Dat terwijl nummer 232 0,5 km bij de N201 vandaan zit en 404 1,9 km. Ook als ik op bijlage 3b van het Luchtindelingsbesluit kijk zit nummer 232 midden in de herrie en 404 niet. Wij hadden hier graag uitleg over gewenst.