14 september 2015

Geplaatst door op sep 15, 2015 | 2 comments


14 september 2015

Op 11 september 2015 is ons nieuwe project van start gegaan dit ging gepaard met een rondleiding door Aalsmeer. Hier liet de opdrachtgever de heer Heijstek ons de verkeerssituatie zien op de Middenweg, Raadhuisplein en de nog aan te leggen weggen in het nieuwe Greenpark. Hier werd het ons al snel duidelijk dat hier sprake is van ongewenste verkeerssituaties.

De tour kwam abrupt tot een einde toen de ‘’4×4’’ bus van de heer Heijstek vast kwam te zitten in het zand. Dit hield ons uiteraard niet tegen om maandag direct aan de slag te gaan met het project.

Terug op locatie van de Hogeschool van Amsterdam hebben wij in combinatie van de informatie van de heer Heijstek in eigen inzicht bepaald waar de focus van het onderzoek op gaan leggen. Daarbij staat de volgende vraag centraal: In hoeverre is de overheid aansprakelijk voor het niet oplossen van infrastructurele belemmeringen?

De komende periode zal in het teken staan van het inwinnen van informatie, zodat wij een duidelijk beeld kunnen krijgen van het huidige probleem. Om zo vervolgens een goed onderzoek voort te kunnen zetten.

Roy van Ruler