Bestemmingsplan Zwarteweg

Geplaatst door op dec 27, 2014 |


Agendapunt 6 van de oordeelsvormende raadsvergadering d.d. 11-09-2014 Bestemmingsplan Zwarteweg
Dit is een conserverend bestemmingsplan. Dat houdt in dat er vastgelegd wat er nu gaande is. Daar kunnen wij prima meeleven.

Maar de communicatie. Dat vinden wij belangrijk. Hoe beter je communiceert deste minder juridische discussie hebt met belanghebbenden. Dus als gemeente is het buitengewoon belangrijk dat je goed communiceert. Het kan zelfs kosten besparend zijn.

Maar wat gebeurt hier nou met Liander. Buitengewoon belanghebbend in deze. Wij vroegen ons af hoe we dit soort situaties gaan verkomen. Binnen mijn eigen praktijk stuur ik belangrijke stukken enkel en alleen aangetekend, dan kan je dit soort gevallen voorkomen. Echter is een dergelijke actie kostenverhogend, wat in het belang van de zaak graag gedragen wordt. Ik had graag van de portefeuillehouder willen weten wat volgens hem opties zijn om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Het argument we hebben geen bericht gekregen dat de mail niet is ontvangen is wel erg zwak. Communicatie dat is voor HAC heel belangrijk.

De vraag is dan ook of direct omwonenden op de hoogte gebracht zijn en hoe, want die zullen vast geen staatscourant ontvangen.